Jeugdspych Kortrijk 3

Het team van Artes Uptech bezit een rijke ervaring in projecten onder de noemer ‘HVAC’. We starten telkens vanuit een (eigen) studie, zorgen voor een optimale installatie en eindigen met het onderhoud in eigen beheer. We waken over een optimale binnentemperatuur én luchtkwaliteit, en verliezen daarbij het energetische aspect niet uit het oog.

Dat doen we in grootschalige nieuwbouw- en renovatieprojecten, zoals voor de zorgsector, maar je kunt ook op ons rekenen voor conventionele HVAC-toepassingen, zoals voor kantoorgebouwen of openbare gebouwen. We garanderen een efficiënte uitvoering dankzij een doorgedreven prefabricatie en montage. Ons doel is om de doorlooptijd van een project zo kort mogelijk te houden.

We hanteren de nieuwste technieken voor koeling en verwarming, zoals warmtepompen, geothermie, warmtekrachtkoppeling (wkk), vloerverwarming, klimaatplafonds, betonkernactivering, directe expansie enzovoort.

Wij staan in voor het ontwerp en de installatie van jouw ventilatiesysteem. We monteren ventilatiekanalen, installeren luchtbehandelingsgroepen, voorzien roosters en stellen je ventilatiesysteem correct af. Ten slotte regelen we de installatie in en overhandigen we de rapporten aan de klant.

Huidige werven

Meer HVAC