123

Een job bij Artes Uptech?

Een job bij Artes Uptech, daar word je warm van. Ontdek de vacatures en bouw mee aan duurzame technieken.

Topteam, toptechnieken

Artes Uptech is een betrouwbare partner voor de ontwikkeling en installatie van duurzame, innovatieve technieken. Hoe uitdagender jouw project, hoe liever. Artes Uptech maakt deel uit van de Artes Group.

Artes Roegiers Arbeiders 53

Tijd voor een transfer?

Werken bij Artes Uptech, dat is werken bij de kampioen van de technieken. Dat komt dankzij ons sterke team met verschillende talenten, die perfect op elkaar zijn ingespeeld. Er zijn denkers en durvers, werkhanden, bureauhanden, sporters en supporters, trekkers en plantrekkers. Kraks in rekenen, tekenen en dingen in gang steken. Samen werken we aan de meest innovatieve en duurzame technische installaties. En jij, wil jij ook bij onze bouwploeg spelen?

Bekijk hier onze vacatures!

3 redenen om Artes Uptech te versterken

Een enthousiaste bende

Plezier maken op het werk, dat is belangrijk! Onze medewerkers, echte technische experts, kunnen op elkaar rekenen, op en naast de werf. Je krijgt niet alleen collega’s, je krijgt ook ploeggenoten.

Samen op ons allerbest

We zijn groot en willen elke dag verder groeien, maar we verliezen nooit ons familiaal karakter. Je komt hier terecht in een warme sfeer en een geweldige bouwploeg. Samen staan we sterk!

Altijd in beweging

We werken samen aan de grootste en uitdagendste projecten van Vlaanderen. En daar zijn we met z’n allen trots op. Je kan je elke dag smijten, je blijft in beweging en je krijgt de kans om initiatief te nemen. Let’s go!

Meewerken aan de nieuwe technieken van morgen bezorgt me een upgrade op professioneel vlak en helpt me mee verder bouwen aan een groenere toekomst.
Frederik , Projectcoördinator Technieken

Benieuwd hoe een job bij Artes Uptech er uit ziet?

Ontdek het in deze video's!

Video UPTECH

Wij zoeken een Meet-en Regeltechnieker

Video UPTECH3

Wij zoeken Projectleider HVAC- en Sanitair

EB Visual Homepage Uptech
Een job
waar alle
collega’s
achter
je staan?
Wb academy

Artes Academy

Wij zijn deel van de Artes Group. Zo slaan we niet alleen op werven de handen in elkaar, we delen ook onze kennis met de Artes Academy.

Als starter krijg je een mentor toegewezen die zijn expertise met jou zal delen tijdens het eerste jaar. De eerste zes maanden krijg je een uitgewerkt opleidingsplan op maat van jouw job, en ook daarna bieden we interessante interne en externe opleidingen aan. Talent moet je onderhouden!

Heb je al meer ervaring? Je hele carrière lang krijg je de kans om bij te leren aan de hand van opleidingen. Je kan 2 keer per jaar kiezen voor een persoonlijk traject op maat. Ook wie op topniveau speelt, moet blijven trainen!

Bekijk hier onze vacatures

Gesolliciteerd? Dit staat jou te wachten.

Contact

Leuk dat je deel wil uitmaken van ons Artes Uptech-team! We nodigen jou uit en je maakt kennis met de directie.

Rondleiding

Jouw toekomstige collega’s nemen je graag eens mee en tonen je hoe het eraan toegaat op kantoor of op de werf.

DNA-match

Wat vind jij belangrijk? We kijken samen of jouw DNA matcht met dat van Artes Uptech.

Voorstel

Voel jij een match? Kloppen jouw profiel en competenties helemaal met de vacature en met Artes? Wil jij ook graag bij ons aan de slag? Dan krijg je van ons een mooi voorstel.

Sluit je aan bij onze bouwploeg.

Bekijk hier onze vactures.