Over ons

Team Nick Z 541

Artes Uptech, één partner voor al jouw technieken.

Artes Uptech ontwikkelt en installeert duurzame technieken, zoals HVAC, sanitair en elektriciteit.

Artes Uptech biedt technische installaties van de beste kwaliteit aan, telkens op maat van jouw project. We hechten veel belang aan een persoonlijke benadering en doen er alles aan om de klant tevreden te maken én te houden. Om topkwaliteit te garanderen, is een studie in onze interne studie- en tekenafdeling altijd de eerste stap binnen een project.

Met 50 jaar ervaring en expertise kan je op ons vertrouwen als partner voor technische installaties. Artes Uptech is gespecialiseerd in grote gebouwen, zoals rust- en ziekenhuizen, sportinfrastructuur en hotels. Grote uitdagingen, grote voldoening. Zowel voor jou als voor ons.

Team Nick Z 76
  • Kwaliteit

Het voornaamste doel van Artes Uptech? De beste kwaliteit afleveren. Artes Uptech is een betrouwbare partner voor duurzame technische installaties die jarenlang comfort garanderen in jouw gebouw.

People Z 61
  • Klantgerichtheid

Technische installaties waar je warm van wordt, daar gaan we bij Artes Uptech voor. Of het nu gaat over een nieuwbouw- of renovatieproject, een onderhoud of herstelling, wij zoeken altijd een oplossing op maat van jouw project. We stellen ons flexibel op om samen tot het beste resultaat te komen.

People II 47
  • Betrouwbaarheid

Het team van Artes Uptech loopt over van passie en technische expertise. Onze medewerkers blijven zich bijscholen, zo zijn we helemaal up-to-date over de modernste en duurzaamste technieken.

Groeningeabdij Z 272 1
  • Multitechnieken

Eén partner voor alle technische installaties. Sanitaire installaties, warmtepompen, airconditioning, ventilatie, laadpalen, zonnepanelen … Op Artes Uptech kan je rekenen.

Artes Uptech in cijfers

20.000 lopende meter leidingen per jaar

5.000 kw geïnstalleerde koel- of verwarmingsvermogen per jaar

2.000 geplaatste sanitaire toestellen per jaar

Contacteer Artes Uptech

Vragen over duurzame technieken? Op zoek naar een gekwalificeerde installateur? Neem contact op en wij zoeken samen een oplossing op maat.