2222

Hoe is Artes Uptech ontstaan? Ontdek hier onze geschiedenis.

Nu Artes Uptech, vroeger Van Maele NV . Door de jaren heen is Artes Uptech uitgegroeid tot een belangrijke installateur van duurzame technieken.

Artes Uptech werd in 1969 opgericht door Florimond Van Maele, toen nog onder de naam Van Maele. De installateur van sanitair en HVAC groeide al snel uit tot een gevestigde waarde in West- en Oost-Vlaanderen. Toen de tijd rijp was, gaf Florimond de fakkel door aan zijn zonen Roger en Robert. In 1991 volgde Rogers zoon, Philippe Van Maele, hem op. Later stapte ook Philippes dochter Joséphine Van Maele mee aan boord.

Eind 2018 droeg de vierde generatie van de familie het bedrijf over aan de Artes Group. In 2023 kreeg Van Maele een nieuwe naam: Artes Uptech. Want we tillen technieken altijd naar een hoger niveau. The only way is up!

Artes Uptech is jouw betrouwbare partner voor het ontwikkelen en installeren van alle technieken: sanitair, verwarming, zonnepanelen, laadpalen, domotica … Onze specialisatie zijn grote gebouwen, zoals rust- en ziekenhuizen, sportinfrastructuur, scholen en hotels.