CAAAP Wisselkouter View 03 Final
HVAC

De Wisselaar, Merelbeke

CAAAP Wisselkouter View 06 Final

De Wisselaar bevindt zich in een rustige, residentiële buurt, maar toch vlak bij alle voorzieningen zoals winkels, scholen en gezellige horecagelegenheden. Het wordt een autoluwe site met de nadruk op fietsers en voetgangers, waarbij er verbindingen worden gelegd met de trage wegen in de omgeving. De oude trambedding wordt omgevormd tot een voet- en fietspad.

Wonen in Merelbeke tussen kerk en plein

De bewoners kunnen rustig wandelen of verpozen op een bankje. Daarnaast kunnen ze de gezellige drukte van de centrumstraten opzoeken, genieten van een etentje in een van de restaurants of ontspannen op een terrasje.

De Wisselaar is een kleinschalig woonproject met 30 appartementen, variërend van één-, twee- en drieslaapkamerappartementen. Op de bovenste verdieping van het L-vormige gebouw komen drie royale penthouses.

Artes Uptech is verantwoordelijk voor de technieken van het project. Elke wooneenheid is uitgerust met een individueel ventilatiesysteem (D) met warmteterugwinning en een eigen lucht/water warmtepomp. Daarnaast verzorgt Artes Uptech de installaties voor sanitair, centrale verwarming en ventilatie.

Client

CAAAP

Amount

1.128.521 EUR

Design

ABSCIS Architecten

Implementation

2024 - 2025

Construction site

Hundelgemsesteenweg, 9820 Merelbeke

Our Domains: HVAC, Sanitair

Similar sites

Our sites